sex and the city

Här ligger jag i sängen mer snorig idag än jag var i går. Emma är ute på upptäcksfärd. Jag hoppas innerligt att jag är kry tills lördag då vi skall ta tåget in till London för att fylla på våra garderober.
Vi har kommit ett steg längre trådlöst internet iallfall men än är vi inte där.
Nu ska jag lägga in några avsnitt av sex and the city på vlc så jag får tiden att gå. Kan ni inte vara söta och kommentera inläggen, speciellt nu när jag är sjuk (jag behöver uppmuntran).

Kommentarer
Postat av: Natalia

Men sötnos, inte vara sjuk! Hu va jobbigt, du får helt enkelt ligga i sängen, ta det lugnt o äta en massa godis, kanske lite läsk!

Jag ska svara på ditt mail alldeles snart, i dag gör jag det så då har du något o se fram emot, jag skriver ett långt ett så du kan sysselsätta dig :)

Tänker på dig! Kram

2009-09-22 @ 13:03:28
Postat av: Tapani

Hej Linnea. Snickrar fortfarande på sängen, nästan varje kväll. Renoveringen tar längre tid än jag förväntat mig, men så är det oftast när man börjar på ett projekt.

Precis just nu kommer jag från bastun, och om tio minuter ska jag se på ett tv: program om tre familjer som under tre veckor bor bland urinvånare. Fast egentligen hade jag velat se en SF film, Level 9, tror jag den heter. Lånade filmen av Vesa i dag. Skulle vilja skicka dig en novell, hur gör jag.

Krya på dig. Kram Tapani

2009-09-22 @ 19:54:28
URL: http://www.bjorkbacka.org
Postat av: jennie

blåst idag första känningen av höst vi ser på en serie där man får följa tre svenska familjer som får bo i tre veckor i olika stammar i världen mycket intressant går varje tisdag kl 20:00 hoppas att du blir bättre snart så att du kan åka till London på lördag puss mamma

2009-09-22 @ 21:10:00
URL: http://www.bjorkbacka.org
Postat av: SVERIGES BÄSTA BLOGG

SHOPPING, KÄNDISAR & TÄVLINGAR PÅ BREEZY.SE!

2009-09-22 @ 21:44:23
URL: http://www.breezy.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0