trådlöst

Nu sitter jag i min säng med dator, emma sitter i sin säng med sin dator, vi har lyckats fixa en router så nu har vi trådlöst bredband, lycka!


london eye

Ett regnigt chinatown

sex and the city

Här ligger jag i sängen mer snorig idag än jag var i går. Emma är ute på upptäcksfärd. Jag hoppas innerligt att jag är kry tills lördag då vi skall ta tåget in till London för att fylla på våra garderober.
Vi har kommit ett steg längre trådlöst internet iallfall men än är vi inte där.
Nu ska jag lägga in några avsnitt av sex and the city på vlc så jag får tiden att gå. Kan ni inte vara söta och kommentera inläggen, speciellt nu när jag är sjuk (jag behöver uppmuntran).

some like it hot

Idag är jag snorig och lite febrig, det är inge vidare speciellt inte när man inte är hemma i sin egen säng brevid sin alldelles egna Niklas. Vi har iallfall tagit bussen mot Hatfield där vi skulle gå av, fast vi hamnade i St Alban? som ligger en bit utanför Hatfield. Stor stad var den med en massa afärer och hus. Vi köpte oss en billig lunch (2 pund) på tesco för att sedan ta bussen tillbaka till Hetfordshire University. Imorgon blir det nog bara sängen för min del.
Ingen har väll undgått Anna Anka? Inte vi häller, prick kl. 21.00 lokaltid gick vi in på tv3s hemsida för att spana på programmet över internet. Det jobbiga är bara att vårat internet är så segt, det tar oss ca: 80 min att se ett 40 minuters program. Det är inte det ända som krånglar (internet mässigt). Emma och jag har nu försökt i två dagar att få ingång internet på hennes dator. Vi har köpt en kabel för internet telefon (vilket var helt fel), ringt vårat internetbolag för att få reda på att vi skall skriva in Emmas fysiska adress i ett av fältet på min inloggningsidan. Vi hittade till slut Emmas fysiska adress efter att ha googlat lite. Det här fungerade inte häller. Nu har vi köpt en raouter och tro det eller ej men det fungerar fortfarande inte och nu har klockan slagit 23.25 så vi har lagt ner detta projekt för idag. Mer info om denna tråkiga historia fortsätter imorgon.
Nu ska jag krypa ner i sängen och sova.

London Calling

Efter 5 min färd med buss och ytterliggare 24 min färd med tåg befann vi oss i London, längre än så tar det inte dessutom betalade vi ynkliga 12 pund för dit, hemresan och tunnelbana + buss i London. Nu sitter jag i sängen snorig och trött. Vi började våran resa vid åtta snåret och var hemma igen vid halv elva på kvällen. Ingen dålig promenad vi fick igår med andra ord. Londons affärer är något av de underbaraste, till och med HM har kläder som aldrig skulle säljas i Sverige, det finns så otroligt mycket att titta på. Jag antar att jag kommer vara endel tusenlappar fattigare när jag kommer hem.
Imorgon ska vi träffa våra handledare och förmodligen titta in biblioteket lite mer som för övrigt är tre våningar och innehåller ett café :)
Om ni vill se hela listan över aktiviteterna i London kolla in Emmas sida, jag lägger in lite bildbevis.
PS. Jag saknar er där hemma!

Utsikt över westminister parliament

piccadilly circus
Jag vid, ja ni ser Big Ben
(Jag lägger upp fler bilder imorgon, som det ser ut nu så tar det ca: 15 min per bild)
Sov gott vänner
 



Hatfield- Welwyn Garden City

Vi befinner oss i Welwyn Garden City brevid QE11 hospital, en bit ut på den Engelska landsbygden. Idag har vi gått en runda runt kvarter och vi fann vad vi sökte, några lokala pubar och två matbutiker, det ända man behöver.
Det är så sjukt att tänka sig att att vi faktiskt är framme, vi vaknar upp, vi utforskar, vi pluggar, vi lagar mat, vi tvättar, vi städar, vi tittar på vänner och allting gör vi i England.
För alla oroliga: våran lägenhet är väldig fin, jag trivs verkligen. Lägger upp lite bilder så får ni se hur vi har det här "hemma" :) För alla besökare, lägenheten rymmer ca: 2 till 3 personer åt gången.
Imorgon går vi upp, tar bussen till Hatfield, sätter oss på tåget mot London och efter en 30 min är vi framme. Hur besart är inte det?


Våran lägenhet.
och vi är så klart Emma http://festligaplaner.blogg.se
Godnatt minna vänner, nu ska jag sova för nämnde jag det? att jag ska upp tidigt och ta tåget in till London imorgon?
kram

RSS 2.0